Wat wilt u met lokaal voedsel? Vul de enquête in en win een borrelpakket!

5 augustus 2020

Vul de enquête in over lokaal, duurzaam voedsel

Wat zou u in een winkel met lokale, duurzame producten willen zien? U kunt nu meedenken over nieuwe afzetpunten voor duurzame boeren in en om Wageningen.

In een samenwerking met de gemeenten Renkum en Ede, lokale voedselproducenten, het Voedsel Anders netwerk en de Vereniging Toekomstboeren is de gemeente Wageningen het project Goed Punt gestart. Het doel is om te komen tot minimaal twee nieuwe afzetpunten voor lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel in Ede en Wageningen/Renkum.

We hopen op die manier inwoners dichterbij de vele lokale duurzame boeren en voedselmakers brengen, en voor die laatste een beter verdienmodel te organiseren. Maar wat willen de inwoners? Om dat te peilen, is er een enquête opgesteld.

In deze video legt student-onderzoekster Irini Janssen het nog eens kort voor u uit.

 

We zijn benieuwd welke (lokale, duurzame) producten de Wageningse inwoner graag zou willen kopen en in welke vorm / waar dat dan zou moeten plaatsvinden.

Doet u ook mee? Vul dan nu de enquête in

Als u de enquête invult, maakt u bovendien kans op 1 van de 2 borrelpakketten met lokale, duurzame producten ter waarde van 25 euro!