Stadsbrouwerij Wageningen helpt lokale horeca

19 november 2020

Foto: Samen genieten van het bier van de Stadsbrouwerij voor Corona-tijd

Het is stil in onze stad. Middenin de tweede golf zijn café- en restaurantdeuren weer gesloten en mensen zijn terughoudend om de deur uit te gaan. Bij Stadsbrouwerij Wageningen is het ook stil in haar anders zo gezellige brewpub Rad van Wageningen. Maar de mannen van de brouwerij zitten niet stil! Er wordt namelijk nog steeds bier gebrouwen en via de regionale verkooppunten en de webshop weten veel mensen hen gelukkig toch te vinden. En nu komen ze met een mooie actie.

Actie voor collega-horeca

Om de collega-ondernemers in de horeca een hart onder de riem te steken, maakt de Stadsbrouwerij een genereus gebaar. Zolang de voorraad strekt hebben ze voor alle cafés en restaurants in Wageningen een speciale aanbieding: koop 1 fust en krijg krijg de 2de gratis. Op dit moment doen de Zaaier, de Vlaamsche Reus en Villa Grebbeoord al mee met de actie.

Als de horeca straks de deuren weer mag openen kunnen de inwoners van Wageningen dan overal met het meest lokale bier toasten op de herwonnen vrijheid, met bijvoorbeeld Road to Freedom, de Wageningse (Reddende) Engel of een van de andere bieren van de Stadsbrouwerij.

Steunt u ook de lokale brouwers en de boeren?

In de aanloop naar Sinterklaas hebben de brouwers voor de inwoners van Wageningen ook leuke aanbiedingen. Die zijn te vinden in de webshop. Door bier van de lokale brouwerij te kopen steunt u een duurzame, lokale onderneming én ook de lokale boeren, want alle bieren worden gebrouwen met lokale gerst van de Wageningse Eng en de Wageningse Berg.

 

Geïnteresseerde horeca kan contact opnemen met de Stadsbrouwerij Wageningen via info@stadsbrouwerijwageningen.nl of  06-36300440