Proef lupine in Wageningse restaurants van 8-15 oktober

8 september 2022

Heb jij nog nooit lupine geproefd? Dan is nú jouw kans! Tijdens de Dutch Food Week van 8-15 oktober zet de Wageningse horeca de lupineboon – een plantaardige eiwittopper die gewoon in onze eigen regio groeit – op de menukaart.

Iedere chef verwerkt dit gouden boontje van de toekomst op zijn/ haar eigen wijze: van salade, spread, soep, borrelhap tot lokale paella, curry of zoete baksels.

 

De volgende Wageningse restaurants en cateraars bieden een lunch/ diner/catering/kookworkshop aan met lupine (en de lijst wordt steeds aangevuld):

Deelnemers net buiten Wageningen:
– Restaurant Lokaal – Hotel Villa Ruimzicht
– Smaakpark Ede
– De Wilde Keuken

En kan je niet wachten? Kijk dan op de site van Lekker Lupine voor recepten van vele chefs die fan zijn van onze lupinebonen en receptinspiratie van Angélique Schmeinck en duik zelf de keuken in!