Terug naar alle lokale aanbieders

Pluktuin de Bosrand

Bij Pluktuin de Bosrand bent u van harte welkom om zelf fruit te oogsten en uw eigen boeket bloemen of verse theekruiden te plukken. Tussendoor kunt u in de theetuin genieten van het uitzicht over de Wageningse Eng onder het genot van een eigen gemaakt vruchtensapje of een kopje vers geplukte thee.

Afhankelijk van het seizoen kunt u in Pluktuin de Bosrand kleinfruit oogsten, waaronder diverse soorten bessen, bramen, aardbeien, druiven en frambozen. Ook kunt u diverse snijbloemen, eetbare bloemen en theekruiden plukken met onder meer 20 soorten munt. In de pluktuin kunt u tevens groenten van Pluktuin Sayuran oogsten.

Tijdens het seizoen worden er in de pluktuin diverse workshops gehouden. Zo kun bij ons terecht voor het volgen van een workshop bloemschikken, handgebonden boeket maken, jam maken, smoothies maken, alles leren over eetbare bloemen of het maken van een lekkere kruidenthee. Bloemen en fruit plukken kan ook in combinatie met een picknick- of tuinfeestarrangement. Via de webshop kunt u het jaarrond boeketten, jam en cadeaubonnen bestellen.

De tuin is van eind mei tot en met eind oktober open op dinsdag t/m vrijdag van 12:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de pluktuin bij droog weer geregeld open. De zondagsopeningen worden vlak van te voren op de website, Facebook en het bord bij de ingang vermeld. Voor openingstijden buiten het plukseizoen zie de website en Facebook.

Pluktuin de Bosrand
Dorskampweg schuin tegenover nummer 15
6704 PB Wageningen
www.pluktuindebosrand.nl
info@pluktuindebosrand.nl