Terug naar alle lokale aanbieders

Pluktuin Bloemrijk

Kwekerij en zorgverlener Bloemrijk is in 2007 van start gegaan. Samen met een enthousiaste groep is er hard gewerkt om de bloemenpluktuin (letterlijk) van de grond te krijgen – van de eerste ploegsnede tot het eerste boeket biologische bloemen.

De bloemen worden zonder bestrijdingsmiddelen geteeld met mest van biologische boeren. Dit alles voor een schone natuur waarin ook vlinders, vogels en vleermuizen kunnen gedijen tussen de bloemen. Inmiddels runt een gedreven team de organisatie: om de bloemen te laten bloeien en om er een feest van te maken voor de klanten!

In de Pluktuin vindt u een uitgebreide selectie van de bloemen van de kwekerij. Zo kunt u in alle geuren en kleuren zelf bloemen plukken en zo uw eigen boeket samenstellen. Met een plukkaart kunt u drie keer per seizoen genieten van het opeenvolgende bloemenspel. Maar ook voor een keer plukken bent u van harte welkom.

Verder worden er op aanvraag workshops georganiseerd, zoals bijvoorbeeld kinderfeestjes of teamuitjes. Bloemrijk biedt bovendien zorgactiviteiten in de vorm van dagbesteding en begeleid werken.

De Pluktuin is open van maandag tot en met zaterdag voor groepen en workshops. Op woensdag en zaterdag staan we zonder afspraak voor  je klaar van 11.00u – 16.00u; alle andere dagen voor groepen op afspraak. Het seizoen duurt van 29 mei t/m september.

 

Pluktuin Bloemrijk
Meer dan 500 soorten biologische bloemen
Geertjesweg tussen 49 en 51 (ongenummerd)
Wageningen
06 126 621 26
info@kwekerijbloemrijk.nl
www.pluktuinbloemrijk.nl