Terug naar alle lokale aanbieders

Microgreens Holland

Microgreens Holland is een startende onderneming, gevestigd op het kazerneterrein in Ede, die lokaal geteelde microgreens beschikbaar wil maken voor iedereen. Door op een eerlijke en duurzame wijze te ondernemen, en een lekker en gezond product aan te bieden hopen zij een steentje te kunnen bijdragen aan een gezondere wereld.

Wat zijn microgreens?
Microgreens zijn de jonge scheuten van alom bekende groentegewassen, zoals rucola, daikon, verschillende kleuren en smaken radijs, mosterd, rode kool, raapsteel, broccoli en tarwe allemaal als microgreens. Omdat microgreens plantjes zijn in het vroegste stadium van de groei, bevatten ze indrukwekkende hoeveelheden vitaminen en mineralen, vaak een meervoud van de volgroeide plant.

Microgreens Holland produceert de groente in een geklimatiseerde teeltruimte. Zij werken uitsluitend met biologische grond en zaden, en zonder enige vorm van bestrijdingsmiddelen. Hierdoor is het teeltproces verantwoord, duurzaam en lokaal.

Waar vindt u de producten?
U kunt de groente online bestellen en laten bezorgen of afhalen via de website. Ook zijn de microgreens elke zaterdag te vinden op de Duurzame Streekmarkt op het Salverdaplein.

Contact

Microgreens Holland VOF
Nieuwe Kazernelaan 2 D-86
6711 JC Ede
https://microgreensholland.nl/
info@microgreensholland.nl
0318-260004