Terug naar alle lokale aanbieders

Het Kookatelier in de Nude

In het kookatelier wordt drie keer per week een heerlijke maaltijd bereid. Deze maaltijden worden bedacht en verzorgd door een groep van ongeveer 15 vrijwilligers, aangestuurd door kok Joke en een sociaal werker. Iedereen is welkom om te komen mee-eten.

De vrijwilligers zijn onder andere buurtbewoners,  participatiemedewerkers, vluchtelingen, mensen met een indicatie voor dagbesteding en stagiaires of studenten. Met elkaar wordt er gewerkt en geleerd. Al deze mensen dragen ertoe bij dat het Huis van de Wijk de Nude een echte inspiratieplaats is. Voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleiding, etnische achtergrond en leefstijl.

Naast de maaltijden van de eigen eetcafé’s, verzorgt het Kookatelier ook diverse cateringen. Zoals bijvoorbeeld de maaltijden voor de zorgboerderij de Hoge Born. Het Kookatelier in de Nude is aangesloten bij de Streekkantine. Dat betekent dat er wordt gekookt met biologische, lokale producten, die rechtstreeks van de boer naar het kookatelier komen en geproduceerd zijn binnen een straal van 40 kilometer.

Bericht in de Stad Wageningen, 11 juli 2018

Wanneer kun je eten bij het Kookatelier?

 

Driegangen maaltijd voor 6 euro:

  • Maandagavond om 17.30 uur
  • Woensdagmiddag om 12.30 uur
  • Donderdagavond om 17.30 uur

Intercultureel eten, meerdere gerechten in buffetvorm voor 9, 50 euro:

  • Iedere 4e vrijdag van de maand

Het Kookatelier bevindt zich in Huis De Wijk in De Nude.

Adres:
Kortestraat 2
Wageningen


Lees meer over het Kookatelier