Terug naar alle lokale aanbieders

De Hoge Born

Bij De Hoge Born combineren we goede zorg en biologische producten. Bij onze zorgboerderij is het altijd een gezellige drukte. Bewoners, dagbesteders, begeleiders, studenten en klanten voor de boerderijwinkel komen hier allemaal samen.

De zorgboerderij wordt geëxploiteerd door meerdere zorginstellingen. We hebben  onder andere een aantal woningen, een grote zaal, boerderijwinkel, kippenhok, kas en timmerwerkplaats. De akkers rond de boerderij worden door de mensen van de dagbesteding bewerkt. Ze kweken allerlei soorten biologische sla en groenten. Deze worden dagvers in de boerderijwinkel verkocht, samen met een breed assortiment aan biologische producten.

Studenten van de WUR ontwikkelen op het terrein een systeem waarin ze tilapiavissen kunnen kweken, die de planten in de kas bemesten. De planten zuiveren op hun beurt het water voor de vissen. En sinds 2016 is een enthousiaste groep mensen op ons terrein de Creative Garden Wageningen gestart.

Producten

We hebben een breed assortiment aan aardappelen, groenten, fruit, honing, eieren, sappen, zuivel, kaas, vlees, ijs, ingemaakte producten, sappen, koekjes, graan, pasta, peulvruchten, zaden, noten, sauzen, koffie, thee, cadeauartikelen en potgrond. In het seizoen bieden we ook zelfplukfruit en kerstbomen.

De Hoge Born
Producent groenten en fruit, biologische boerderijwinkel
www.dehogeborn.nl
info@dehogeborn.nl
Bornsesteeg 87
Wageningen