Terug naar alle lokale aanbieders

Boerderij van Steenbergen

Boerderij van Steenbergen is een legkippenboerderij in De Kraats, het Bennekomse gedeelte van Het Binnenveld. Het Binnenveld is een mooi eeuwenoud agrarisch gebied tussen Bennekom, Ede, Veenendaal, Rhenen en Wageningen. Het woonhuis van ons bedrijf is een twee eeuwen oude boerderij die al bijna 100 jaar in het bezit is van familie van Steenbergen.

In de loop der jaren is het bedrijf veranderd van een gemengd bedrijf met koeien, varkens, kippen en akkerbouw, naar een legkippenboerderij. Sinds december 2014 is onze grond omgeschakeld naar biologisch. In twee stallen houden we biologische kippen en in twee stallen scharrelkippen.

Boerderijwinkel

Al vele jaren verkopen wij onze eieren rechtsreeks vanuit onze huisverkoop aan de consument. U koopt bij ons een gegarandeerd vers scharrel- of biologisch eitje, waar veel zorg aan is besteed. Ook laten wij van onze eigen eieren Scharrelkaatje maken, dit is een soort advocaat die zachter van smaak is. Ook leuk als cadeautje! Daarnaast verkopen wij in onze boerderijwinkel fruit uit eigen boomgaard, diverse streekproducten van boerderijen in het Binnenveld en een aantal mooie streekproducten uit de regio, rechtstreeks van de boer/teler. Ook maken wij geschenkpakketten naar uw wens en in elke prijsklasse.

De boerderijwinkel is geopend op donderdagavond van 16.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Automaat

U kunt bij ons ook scharreleieren, biologische eieren en aardappelen kopen in de automaat die wij al een aantal jaren aan het begin van onze oprit hebben staan. Onze automaat is van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 en 21.00 uur geopend.

Boerderij van Steenbergen
Dijkgraaf 1a
6721 NJ Bennekom
boerderijvansteenbergen@live.nl
www.boerderijvansteenbergen.nl