Delen Smaakt Beter: maaltijdservice van Food of Cultures

1 oktober 2020

 

Delen Smaakt Beter is een Wagenings initiatief van Mahan Eslami, eigenaar van Food of Cultures. Cateringbedrijf Food of Cultures serveert heerlijke gerechten uit de wereldkeuken met invloeden uit alle windstreken.

Met de nieuwe maaltijdservice ‘Delen Smaakt Beter’ kunt u een abonnement nemen van 4 heel bijzondere maaltijden per maand gedurende een jaar.

Waarom smaakt dit beter?
Met dit jaartraject voorziet u ook nog eens iedere maand de Wageningse cliënten van de Voedselbank en bewoners van AZC Bosrandweg van een verse maaltijd. Dit gaat in totaal om meer dan 6000 maaltijden in een jaar. Tevens biedt dit traject meer werkgelegenheid voor de koks: veelal vrouwen met migratie-achtergrond. Er wordt zoveel mogelijk met biologische, lokale ingrediënten gewerkt, het eten is glutenvrij en er is altijd een vegetarische/ veganistische optie.

Hoe werkt het?
• U kunt als particulier een Vriend(in) van Food of Cultures worden en daarmee een jaar lang het Pakket Solidair afnemen. Pakket Solidair (5 betalen, 4 halen) betekent: iedere maand 4 verse maaltijden ontvangen, 1 doneren en wij doneren er nog één extra. U kunt dit natuurlijk ook samendoen met een ander.
• Bedrijven en organisaties kunnen Sponsorvriend van Food of Cultures worden en een sponsorpakket afnemen.

Hoe doe ik mee?
U kunt de maaltijden laten bezorgen of afhalen aan de Churchillweg. De afname is flexibel. U kunt bijvoorbeeld in plaats van een keer per maand vier maaltijden, twee keer per maand twee maaltijden laten bezorgen. En/of (een gedeelte van) de maaltijden door ons laten bezorgen als cadeautje voor een vriend en familie. Tevens kan de levering opgespaard worden voor een speciale gelegenheid.

U kunt zich hier aanmelden en vriend worden of eerst meer lezen

Lees ook dit artikel over Delen Smaakt Beter in de Stad Wageningen (12 augustus 2020)