Werkplaats Voedselverspilling voor ondernemers

Wanneer
23 januari 2020
14:30 - 17:00


Op donderdag 23 januari 2020 start de Werkplaats Voedselverspilling. De werkplaats is voor ondernemers uit Regio Foodvalley die in 2020 werk willen maken van minder verspilling in de voedselketen. Van supermarkt, agrarisch ondernemer tot verwerker. Groot, midden, klein, elk bedrijf is welkom.

De Werkplaats bestaat uit vier werksessies per jaar en tussentijdse ondersteuning. Het draait om concrete projecten en vragen uit uw eigen praktijk. Dat kan gaan om ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe samenwerkingen, werk maken van knelpunten in de wet- en regelgeving. Als deelnemer aan de werkplaats maakt u allereerst de huidige verspilling in uw bedrijf inzichtelijk. Deze 0-meting is de opmaat naar het aanpakken van de verspilling. Ervaringen, kennis en goede voorbeelden worden gedeeld. Samen zoekt u naar oplossingen die werken. U helpt daarbij elkaar, maar ook zijn er verschillende experts en andere mogelijkheden om u te helpen. Eind 2020 heeft u meer inzicht, maar ook echt al verspilling verminderd en daardoor ook besparing op grondstoffen, energie of zelfs kosten gerealiseerd!

De eerste Werkplaats Voedselverspilling vindt plaats op donderdag 23 januari van 14.30 – 17.00 uur (de locatie in Regio Foodvalley volgt). U leert de andere deelnemers kennen, neemt een kijkje in de keuken van praktijkvoorbeelden én maakt een start met uw eigen 0-meting.

Op de website van Regio Foodvalley Circulair leest u alles over de Werkplaats Voedselverspilling.
Voor vragen en aanmelden kunt u terecht bij: post@suzankleingebbink.nl