Informatie-bijeenkomst Herenboeren Ede

Wanneer
3 juli 2019
19:30 - 21:30

Waar
Raadhuis Ede
Bergstraat 4
Ede


Samen een boerderij beheren? Dat kan met de Herenboerderij. De eerste draait nu twee jaar in Boxtel (NB) en de tweede is op 25 mei 2019 geopend in Groote Modderkolk in Loenen (Gld).
Herenboeren is een innovatieve beweging van mensen die de regie over de productie van hun eten hebben herpakt. Een professionele boer produceert het voedsel van deelnemende families exclusief op een kleinschalig coöperatief gemengd boerenbedrijf. Zo wordt stad en platteland met elkaar verbonden. Herenboeren bewijzen zo dat zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen eten, helemaal niet moeilijk en duur hoeft te zijn. Er zijn inmiddels zo’n 15 Herenboeren in oprichting door het hele land, zo ook in Ede. Ook voor Wageningers die gezamenlijk hun eigen eten van dichtbij willen produceren een aantrekkelijke optie!
Kom op 3 juli luisteren naar een presentatie over Herenboeren Ede. Daarna is er in groepjes ruim de gelegenheid om al je vragen te stellen en, als je besluit om mee te doen, de intentieovereenkomst te tekenen. Inloop 19.30 uur, start informatiebijeenkomst 20.00 uur. Raadhuis Ede, Bergstraat 4.
Meer informatie: info@herenboerenede.nl