AFGELAST – Impactmarkt: kom in actie voor de wereld van morgen

Wanneer
10 oktober 2020
11:30 - 15:30


De Impactmarkt op zaterdag 10 oktober is AFGELAST.

Wist je dat je met een kleine daad toch een verschil kan maken voor een eerlijker en duurzamere wereld? Tijdens de Impactmarkt kun je ervaren hoe!

Er staan ruim 20 lokale initiatieven en bedrijven op de Impactmarkt. Zij dragen op hun manier bij om Wageningen duurzamer, eerlijker, socialer en fijner te maken. En ze hebben elk 1 goede daad bedacht die jij kan op 10 oktober kan doen.

Wat denk je van het bouwen van een bijenhotel? Of een abonnement nemen bij een duurzame lokale boer? Advies krijgen om je tuin te vergroenen? Meedoen aan een Meet&Greet met een duurzame boer(in) uit de buurt? Gezonde gefermenteerde Wageningse hapjes proeven, of kennismaken met lupine als vleesvervanger? Leer over allerlei kruiden en bloemen die je in het wild kunt plukken en die je kunt gebruiken in de keuken! Dit is maar een kleine greep uit de vele acties die we voor jou in petto hebben. Je kunt de meeste van deze activiteiten vinden op de markt bij de kramen van Wageningen Eet Duurzaam. Lees meer over de Impact Markt op Facebook

De Impactmarkt is onderdeel van Seriously Sustainable: De week van Duurzaamheid van 3-10 oktober. Iedere dag vinden diverse evenementen plaats om je te inspireren tot een duurzamer leven.

Zo zullen die week bijna alle Wageningse restaurants lupine op de menukaart zetten: een lekkere, duurzame, gezonde en lokaal geteelde boon. Deze week wordt georganiseerd door Green Office en Thuis Wageningen. Lees meer over Voedsel in de Week van de Duurzaamheid 2020