Impact markt: kom in actie voor de wereld van morgen

Wanneer
10 oktober 2020
12:30 - 16:30

Waar
Markt Costerweg
Costerweg 9
Wageningen


Wist je dat je met een kleine daad toch een verschil kan maken voor een eerlijker en duurzamere wereld? Tijdens de Impactmarkt kun je ervaren hoe!

We hebben ruim 20 lokale initiatieven en bedrijven op de Impactmarkt staan. Zij dragen op hun manier bij om Wageningen duurzamer, eerlijker, socialer en fijner te maken. En ze hebben elk 1 goede daad bedacht die jij kan op 10 oktober kan doen.

Wat denk je van het bouwen van een bijenhotel? Of een abonnement nemen bij een duurzame lokale boer? Advies krijgen om je tuin te vergroenen? Gezonde gefermenteerde Wageningse hapjes proeven? Dit is maar een kleine greep uit de vele acties die we voor jou in petto hebben.

De Impactmarkt is onderdeel van Seriously Sustainable: De week van Duurzaamheid. De week is van 3-10 oktober en iedere dag vinden diverse evenementen plaats om jou te inspireren tot een duurzamer leven. Zo zullen die week bijna alle Wageningse restaurants lupine op de menukaart zetten: een lekkere, duurzame, gezonde en lokaal geteelde boon. Deze week wordt georganiseerd door Green Office en Thuis Wageningen.

Lees meer