Aftrap 2e dag van de wandelvierdaagse bij de Hoge Born

Wanneer
19 juni 2019
14:00 - 20:00

Waar
De Hoge Born
Bornsesteeg 87
Wageningen


 

Op woensdag 19 juni is Zorgboerderij en Landwinkel de Hoge Born de start- en finishplaats van de 2e dag van de Bergrace Avondvierdaagse.

Maar vanaf 14.00 uur is er al van alles te beleven! Je kunt meedoen aan diverse sportieve en leerzame activiteiten rondom de De Hoge Born, mede georganiseerd door de Creative Community Garden. Er is een gezellig terras met koffie, thee, fris en ijs en de landwinkel met groenten en fruit is geopend. Laat je verrassen, want het wordt leuke, zinvolle en sportieve middag.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door De Hoge Born, Friesland Campina en Startpunt Wageningen.


Over de Bergrace Avondvierdaagse

Voor de 11de keer organiseert de stichting van Berg tot Berg race van 18-21 juni vier sportieve avonden met uitdagend wandelplezier in de directe omgeving van Wageningen.  Dit jaar weer met avontuurlijke wandelroutes van ± 4 en ± 8 km, over klompenpaden in het Binnenveld, door de uiterwaarden en langs de Rijn. En ook door de bossen en de mooie plekjes op Wageningen-Hoog en de Wageningse Berg incl. een bezoekje aan het Wageningse Wijngoed.

Maar er zijn nog meer leuke belevenissen, waaraan iedereen kan deelnemen en vele uren van kan genieten. Zoals het kampvuur met marshmallows bij scouting Die Wiltgraeff, de routes over boerenerven en nu ook weer de belevenis met het Lexkesveer de Rijn.

De grote sportieve afsluiting is weer op vrijdagavond in het sfeervolle Torckpark. Met kanovaren in de stadsgracht, diverse stormbanen, springkussen, pannavoetbal, tennis en nog meer leuke activiteiten. Het park is daarvoor een perfecte locatie, waar iedereen zich uitstekend kan vermaken. Dat geldt ook voor de toeschouwers die de wandelaars komen binnenhalen.

Meer informatie: http://www.bergracewandel4daagse.nl/