Zon op bedrijfsdaken – Meld u nu aan!

6 november 2017

Wilt u ook besparen op uw energierekening en profiteren van een duurzaam bedrijfspand zonder te moeten investeren of kosten te maken? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdagmiddag 7 december om 16:00 bij MARIN!

 

Gemeente Wageningen en Stichting Wageningen Werkt Duurzaam en adviesbureau Econnetic starten een project waarbij zonne-energiesystemen op verschillende daken worden gebundeld tot een grootschalig project. Hierdoor gaan de inkoopkosten omlaag, komt het project in aanmerking voor goedkope projectfinanciering en worden ondernemers volledig ontzorgd. In onder andere  Veenendaal is deze aanpak heel succesvol en doen al tientallen bedrijven mee.

Dakeigenaren kunnen ervoor kiezen om het dak beschikbaar te stellen voor het plaatsen van zonnepanelen, zonder dat zij een investering hoeven te doen. Ook kan de ondernemer ervoor kiezen om wel te investeren en daarmee een interessant rendement behalen. In beide gevallen wekt de dakeigenaar duurzame zonnestroom voor eigen gebruik op.

Ga voor meer informatie over dit project naar de website: <<Zonopbedrijfsdaken>>. U kunt zich ook via die website opgeven voor de informatiebijeenkomst die op donderdag 7 december om 16:00 plaats vindt bij MARIN (Haagsteeg 2).

Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse? U krijgt een gratis bezoek van een adviseur van ECONNETIC waarin het project u uitvoerig wordt toegelicht. Maak uw interesse kenbaar door een email te sturen naar: info@zonopbedrijfsdaken.nl.