Groene activiteiten tijdens de Plant4daagse 2021

Het voorjaar hangt in de lucht en dus komt ook de jaarlijkse Plant4daagse er weer aan! Van woensdag 17 t/m zaterdag 20 maart organiseert Wageningen Duurzaam Groen verschillende activiteiten samen met IVN, stichting Steenbreek, de KNNV, tuinontwerpers en specialisten om Wageningen groener te maken.

Op woensdag 17 maart trappen we af met een online ‘Kenniscafé Groene Daken’, waar je informatie krijgt over nut, noodzaak en mogelijkheden voor de aanleg van groene daken. Zie hier het evenement, waar je je ook kunt aanmelden.

Donderdag 18 maart vieren we de Boomfeestdag en kun je mee doen aan de online workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’. Voor meer details en aanmelden (tot 14 maart!), klik hier.

Vrijdag 19 maart staat in het teken van tuinontwerp. Een tuinontwerper helpt jou op weg naar een biodiverse en groene tuin. Klik hier om meer te lezen (aanmelden kan niet meer, de speeddates zijn VOL) .

Tot slot kun je op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart zelf de handen uit de mouwen steken! Haal een DIY B&B-pakketje op bij één van deze locaties en zet je op die manier in voor de bijen! OP = OP!