Crowdfunding voor natuur in Gelderland!

16 januari 2019

Wil je meer weten over hoe je een bijenlint, voedselbos, groen speelplein of ander groen initiatief kunt realiseren met crowdfunding? Of hoe je als overheid groene initiatieven met matchfunding kunt helpen? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst op 13 februari in Arnhem!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor Gelderse groene bewonersinitiatieven en voor overheden en andere organisaties die zulke initiatieven willen steunen. Gelderse Natuurmakers organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de provincie Gelderland, Crowdfunding Voor Natuur, Voor je Buurt en Voor Apeldoorn.

 

Programma

Aster van Tilburg van Voor je Buurt vertelt eerst over de waarde van crowdfunding en matchfunding voor groene bewonersinitiatieven via crowdfundingvoornatuur.nl. Daarna kun je kiezen uit twee workshops:

Handvatten voor het opzetten van een crowdfundingcampagne via crowdfundingvoornatuur.nl (voor initiatiefnemers).
Leerervaringen van crowdfundingplatform Voor Apeldoorn over hoe je als gemeente bewonersinitiatieven kunt ondersteunen via zo’n platform (voor overheden en andere organisaties).

Tot slot volgt er een plenaire afsluiting en een borrel.

 

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 februari van 14.00 tot 16.30 uur op het provinciehuis in Arnhem. Meld je uiterlijk 11 februari aan via Rosalie.vandam@wur.nl en geef aan of je de workshop voor initiatiefnemers of voor overheden/andere organisaties wilt volgen.

Heel graag tot dan!

Kijk ook op onze website geldersenatuurmakers.nl