Landelijke Egeldag in Wageningen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16 november 2019
13:00 - 17:00


Op zaterdag 16 november 2019 organiseert Egelwerkgroep Nederland de eerste landelijke Egeldag tijdens het Jaar van de Egel 2019! Tijdens deze dag kom je álles te weten over de egel. We hebben een druk programma met veel interessante egelexperts uit binnen- en buitenland! Kom je ook?

HUGH WARWICK
Hugh Warwick is een Britse ecoloog en egelonderzoeker. Ook is hij schrijver en bekend van zijn boek ‘Gek op egels!’ (tevens te koop op de Egeldag, de opbrengst gaat naar de bescherming van de egel!). Speciaal voor het Jaar van de Egel komt Hugh naar Nederland om ons alles te vertellen over zijn passie voor egels!

ANOUSCHKA HOF
Anouschka Hof is een Nederlandse ecoloog. Ze promoveerde aan de Royal Holloway University in Londen met haar onderzoek naar egels. Ze volgde hiervoor 44 gezenderde egels op het platteland van Oost-Engeland.

FERRY VAN JAARSVELD & KIRSTEN VAN DOORN
Ferry en Kirsten zijn werkzaam bij Egelopvang Papendrecht. Zij vangen jaarlijks zo’n 600 egels op! Ferry en Kirsten zullen alles vertellen over hun werk en de verhalen uit de egelopvang!

EGELQUIZ
Goed opgelet? Misschien win jij dan wel de enige echte egelquiz! Er zijn diverse leuke prijzen te winnen!

TOEGANG
De toegang is gratis 🙂 Aanmelden via https://forms.gle/syzADDz2bA7vMU8i8

PRAKTISCHE INFO:
Inloop vanaf 12.30 uur
Einde presentaties om 17:00 uur, na 17:00 is er nog tijd om na te praten!
Adres: Aeres Hogeschool, Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!
Lijkt het je leuk om ons te helpen de dag tot een succes te maken? Meld je aan via egelwerkgroep@zoogdiervereniging.nl. Uiteraard kun je de presentaties gewoon bijwonen!