Conferentie buitengebied Wageningen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
11 december 2019
17:00 - 22:00


Op woensdag 11 december is er een gebiedsconferentie voor de ontwikkeling van een visie op het buitengebied van Wageningen. Op deze bijeenkomst kunt u meedenken over de toekomst van ons prachtige buitengebied.

Programma

Er komen vier rondes met in elke ronde verschillende workshops. De workshops gaan over onderwerpen als zonnevelden en windmolens, biodiversiteit, gezondheid, lokale voedselkringlopen en landbouw, verkeer, recreatie etc. U kunt in elke ronde zelf een keuze maken uit de workshops.

Het volledige programma is via toekomstwageningen.nl te vinden.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 11 december 2019

Tijd: inloop vanaf 16.45 met koffie/thee, start programma om 17.00 uur, eindtijd 22.00 uur

Locatie: Stadhuis van Wageningen, Markt 22.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor deze avond of meer informatie? Stuur dan een e-mail naar visiebuitengebied@wageningen.nl

Proces

Deze bijeenkomst is één van de activiteiten die er is om samen met u een visie te maken voor het buitengebied van Wageningen. In de visie komt te staan hoe we willen dat het buitengebied eruit ziet. De visie moet in april 2020 klaar zijn. Naast bijeenkomsten komt er ook de mogelijkheid om digitaal mee te denken.

Voor de ontwikkeling van de visie heeft de gemeenteraad het proces en opgaven vastgesteld. Dit staat beschreven in de Startnotitie visie buitengebied. Die vindt u op https://toekomstwageningen.nl/Startnotitie. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *