‘Zon op bedrijfsdaken’ mooie kans voor bedrijven

29 november 2017

Op donderdag 7 december is er een informatiemiddag over het collectief ‘Zon op bedrijfsdaken’. Dit collectief is een mooie kans voor bedrijven om zonnepanelen te plaatsen op hun dak en daarmee duurzame energie op te wekken. Door grote daken te bundelen ontstaat schaalvoordeel in de aanvraag voor subsidie, productgaranties en financierbaarheid. In nauwe samenwerking met energie-adviesbureau ECONNETIC wordt u volledig ontzorgd.

Investeren of alleen groene stroom afnemen

‘Zon op bedrijfsdaken’ is een initiatief van Gemeente Wageningen en Stichting Wageningen Werkt Duurzaam. Met deze aanpak krijgt u als ondernemer zonnepanelen op het dak en gaat u besparen op uw energierekening. U kunt mee-investeren tegen een aantrekkelijk rendement, maar u kunt ook deelnemen zonder te investeren en de duurzame stroom van uw eigen dak afnemen. In onder andere Veenendaal is deze aanpak heel succesvol en doen al tientallen bedrijven mee.

Kom naar de informatiebijeenkomst donderdagmiddag 7 december om 16u bij MARIN in Wageningen. Ga naar www.wageningen.zonopbedrijfsdaken.nl voor meer informatie en om u op te geven. Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse? Mail naar: info@zonopbedrijfsdaken.nl, en u krijgt een gratis bezoek van een adviseur van ECONNETIC die het project uitvoerig toelicht.