Veel belangstelling voor duurzame inkoopactie in Noordwest

12 maart 2018

Veel belangstelling voor duurzame inkoopactie in Noordwest

Meer dan 100 inwoners van Noordwest lieten zich woensdag 7 maart informeren over de mogelijkheden om voordelig en betrouwbaar duurzame maatregelen aan te schaffen. Via een collectieve inkoopactie georganiseerd door Valleienergie en de gemeente. In de zaal van basisschool De Nijenoord kregen de bewoners  informatie over aanschaf van driedubbel glas, warmteterugwinnende ventilatiesystemen, zonnepanelen of een warmtepomp. Vallei Energie heeft regionale aanbieders geselecteerd op kwaliteit en prijs en helpt geïnteresseerde huiseigenaren om de beste keuzes te maken voor hun huis.

Veel behoefte aan advies

De massale opkomst gaf aan dat verduurzaming leeft in de wijk, maar ook dat er behoefte is aan onafhankelijk advies. Veel bezoekers waren al langere tijd van plan iets te doen aan hun huis. Ze bleven steken bij het maken van plannen of het opvragen van offertes. Met hulp van lokale ‘energieambassadeurs’ en een kundig netwerk, helpt Vallei Energie deze mensen wegwijs te worden in alle technische mogelijkheden en bij het beoordelen van een offerte.

Meedoen

Heeft u de informatieavond gemist? Meedoen kan nog steeds via noordwest@valleienergie.nl of het Wageningse energieloket: 06-2435 0283.
Meer informatie vindt u op valleienergie.nl onder ‘Besparen’.