Slimme Bandenpomp bij Alfa Accountants in Wageningen

27 augustus 2020

Slimme bandenpomp bij Alfa in Wageningen

De meeste auto’s blijken rond te rijden met een (veel) te lage bandenspanning. Dat zorgt voor onnodige kosten, vervuiling en veiligheidsrisico’s. Daarom is iedereen vanaf nu van harte welkom om eenvoudig en gratis de banden op de juiste spanning te brengen met de Slimme Bandenpomp bij Alfa Accountants en Adviseurs in Wageningen. Op 31 augustus wordt de Slimme Bandenpomp officieel geopend door Peter de Haan, wethouder voor mobiliteit en duurzaamheid.

Het doel van de Slimme Bandenpomp is dat iedereen gemakkelijk de bandenspanning op peil kan houden. Met enkele simpele vragen helpt de pomp om de bandenspanning goed in te stellen, handmatig of met behulp van het kenteken.De Slimme Bandenpomp corrigeert voor factoren zoals seizoen, buitentemperatuur, gereden afstand en belading. Anders dan bij een reguliere bandenpomp heb daardoor weinig kans om alsnog met de verkeerde bandenspanning weg te rijden.

Duurzaam
Alfa Accountants en Adviseurs is een B Corp en wil duurzaam waarde toevoegen voor klanten, medewerkers én de samenleving. Daarom hebben wij ambitieuze doelen voor energiebesparing en CO2-reductie. De Slimme Bandenpomp is energieneutraal zonder aansluiting op het lichtnet, werkt op een zonnepaneel en accu, en helpt het energieverbruik van auto’s te verminderen.

Kostenbesparing
Wie elke twee maanden de Slimme Bandenpomp gebruikt, kan per keer al snel twintig euro besparen, blijkt uit onderzoek van CE Delft. Behalve dat de bandenpomp een kostenbesparing voor Alfa zelf oplevert, helpen wij graag ook onze omgeving en klanten om duurzamer en kosteneffectiever te rijden.

Welkom!
De pomp is voor iedereen te gebruiken, 24 uur per dag, op locatie Agro business Park 85 in Wageningen.

De pomp kan overweg met alle autobanden, behalve vrachtwagens met meer dan vier banden of een druk van meer dan vijf bar. Ligt Alfa Wageningen niet op je route? Kijk op bandopspanning.nl waar de andere honderden Slimme Bandenpompen beschikbaar zijn.

Laadpaal verplicht per 2020. Ook voor jouw bedrijf?
Heb je als ondernemer te maken met gebruik, beheer of inrichting van tien of meer parkeervakken, bijvoorbeeld voor je eigen medewerkers of klanten, lees dan verder. Mogelijk ben je verplicht om laadinfrastructuur voor elektrische auto’s aan te leggen.