Laatste mogelijkheid aanmelden Zon op Bedrijfsdaken

22 februari 2018

bedrijfsdaken

De deadline voor inschrijving voor het project Zon op Bedrijfsdaken Wageningen is 1 maart a.s.  Meld u zich dus nog snel aan! Zon op Bedrijfsdaken brengt daken van ondernemers samen tot één grootschalig project. Als dakeigenaar wordt u ontzorgd, want het project verzorgt de subsidieaanvraag, technisch onderzoek, financiering, ontwikkeling en beheer van de zonnepanelen.

Aantrekkelijk rendement

Het project bundelt verschillende daken tot een groot project, zodat er projectfinanciering aangetrokken kan worden. U hoeft dus niet zelf te investeren. Dit kan uiteraard wel, en ook tegen een aantrekkelijk financieel rendement. U bepaalt zelf wat uw wilt: uw dak gebruiken voor het opwekken van groene stroom of daarnaast ook zelf investeren in het project. Bedrijven die al meedoen zijn erg enthousiast en zien het als een goede investering. Hoe meer bedrijven er mee doen, hoe meer voordeel er gezamenlijk gerealiseerd kan worden.

Ook profiteren van zonnepanelen op uw pand? Meld u voor 1 maart aan

Ondernemers met een dak van minimaal 150 m² en een grootverbruik-aansluiting (> 3x 80A) kunnen meedoen. Om u aan te melden voor een gesprek over de mogelijkheden of voor meer inhoudelijke informatie kunt u bellen met Rebekka de Koning van ECONNETIC, 0343-445 398, of stuur een bericht aan info@zonopbedrijfsdaken.nl.

U kunt zich ook direct inschrijven via de onderstaande link:

http://wageningen.zonopbedrijfsdaken.nl/

Veel potentie

De gemeente Wageningen gaat samen met ondernemers inmiddels richting één hectare aan zonnedaken binnen het project. Daarmee wordt een grote stap gezet richting Wageningen energieneutraal in 2030. De potentie in Wageningen is nog veel groter. U bent daarom van harte uitgenodigd om ook mee te doen.