Klimaatontbijt bij THUIS

14 februari 2019

Op 12 februari kwamen Klimaatpartners en participanten van Wageningen Werkt Duurzaam naar THUIS voor een informatief en smakelijk Klimaatontbijt. Dit 5e Klimaatontbijt stond in het teken van de drie lokale energiecoöperaties: coöperatie Warmtenet Oost-Wageningen, energiecoöperatie ValleiEnergie en coöperatie Wageningen op Zon.

Onder leiding van Jelle de Gruyter, presenteerden Elmar Theune, Frank Zegers en Wanka Lelieveld hun coöperatie: wat doen ze, wat kunnen ze nog meer en wat kunnen zij betekenen voor Wageningen en Wageningse bedrijven. Ook overhandigde wethouder Peter de Haan tijdens het ontbijt, verzorgd door Jeanet Matser van Goed-Gevoed, het Klimaatpartner-certificaat aan Joke de Jong van de nieuwste Klimaatpartner: de gezamenlijke diaconieën van de Protestantse gemeente Wageningen.

Wethouder Peter de Haan overhandigt het Klimaatpartner-certificaat aan Joke de Jong van de gezamenlijke diaconieën van de Protestantse gemeente Wageningen.

Projecten voor Wageningen Klimaatneutraal

Een groeiend aantal Wageningse bedrijven en organisaties werken samen met de gemeente actief aan een klimaatneutraal Wageningen in 2030. In het Klimaatplan in uitvoering ziet u een overzicht van ambitieuze lopende projecten. Ook zijn er nieuwe projecten gestart of in aantocht.

Aansluiten?

Wilt u ook Klimaatpartner worden? Dat kan! Wageningse bedrijven, instellingen en organisaties kunnen zich hier aanmelden.