Veel enthousiasme voor collectieve actie energiebesparing

8 november 2016

Om alle woningeigenaren te ontzorgen in het treffen van energiebesparende en energieopwekkende maatregelen werkt de gemeente Wageningen samen met de organisatie Hoom en Coöperatie Vallei Energie. Sinds 10 oktober is daarvoor een actie gestart. Die actie blijkt een groot succes.

Tot dusverre hebben 75 huiseigenaren zich aangemeld voor een technische woningopname. Bij die gratis opname wordt gekeken welke maatregelen mogelijk en zinvol zijn. Is de vloer al geïsoleerd? Kunnen er zonnepanelen op het dak? Voor iedere maatregel die technisch uitvoerbaar is én door de eigenaar gewenst vraagt Hoom 3 offertes aan bij vooraf geselecteerde bedrijven in en om Wageningen.

Voor iedere maatregel waar minstens 30 Wageningers vóór 24 november interesse in hebben getoont geeft Hoom een collectiviteitskorting. Met de interesse in zonnepanelen en vloer- of bodemisolatie gaat het goed; daar staan de tellers al op zeker 17 bewoners. Misschien kent u nog andere Wageningers bij wie de energiebesparende maatregelen goed van pas kunnen komen. Of heeft u zelf interesse? Laat het ons weten via coach@hoom.nl of bel 088-0062000. Hoom is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Neemt u contact op dan zit u nog nergens aan vast. Hoom vertelt u graag over de mogelijkheden voor energie besparing in uw huis.

Bedankje

Heeft u uw buren of andere Wageningers geënthousiasmeerd? We bedanken u graag! Schrijf in een mailtje naar info@hoom.nl wat u heeft gedaan om de collectieve actie groter te maken. We verloten een leuk presentje onder de actievelingen!