Duurzame Lentemarkt, zondag 7 april

4 maart 2019

Op zondag 7 april viert Wageningen de lente. Die dag is er in het centrum van Wageningen een gezellige en duurzame lentemarkt. Van 13.00-17.00 uur kun je bij heel veel kramen lekker rondsnuffelen.

Duurzame lentemarkt

Er is veel aandacht voor duurzame producten, tevens zijn er handgemaakte artikelen én kunnen kinderen zich op hun mooist laten schminken door het schminkteam van Speelgoedbank Wageningen. Verkoop je duurzame producten en wil je graag een kraam huren? Neem dan contact op met Judith van Vree van Sparkle Events.

Kramen voor jonge ondernemers

Organisator Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) stelt een aantal kramen beschikbaar aan jonge ondernemers. Onder het motto ‘jong geleerd, is oud gedaan’ krijgen kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar een podium op deze duurzame lentemarkt voor de verkoop van door hen zelfgemaakte artikelen.

Er zijn twee verkooprondes tussen 13.00-17.00 uur waarbij ieder kind 1 ronde mag ‘ondernemen’. Ronde 1 is van 12.45 tot 14.45 uur, ronde 2 van 15.00-17.00 uur.

Er zijn een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Heb je interesse? Stuur een email naar info@wageningencentrum.nl. Vermeld in de email ook de leeftijd van de jonge ondernemer en het soort product wat te koop wordt aangeboden. Ben of ken jij een enthousiaste en creatieve jonge ondernemer? Reserveer alvast een plekje en geef ondernemend talent een podium!

Lees meer over de Lentemarkt op de website van Wageningen Centrum.

Download de poster van de lentemarkt:
(klik op de afbeelding)poster lentemarkt 2019