De Week van Duurzaamheid 3 t/m 10 oktober

25 september 2020

Van 3 t/m 10 oktober is De Week van Duurzaamheid. Met de titel ‘Seriously Sustainable’ vinden er allerlei duurzame activiteiten plaats in Wageningen waar inwoners aan kunnen meedoen. Er zijn workshops, lezingen, excursies, proeverijen en een heuse impactmarkt als afsluiter van de week. Doe mee en ervaar zelf dat duurzaamheid makkelijk en leuk is. Deze week wordt georganiseerd door Thuis Wageningen en Green Office Wageningen in samenwerking met verschillende lokale organisaties, inwonersinitiatieven en bedrijven.

Ook Wageningen Duurzaam organiseert in deze week activiteiten. Die gaan over duurzaam wonen, duurzaam eten of duurzaam groen:

  • Hoe verduurzaam je een studentenhuis? De bewoners van Riemdijkstraat 10 beantwoorden samen met energieadviseur Hanneke Tent op 6-10
  • Workshop De Levende Tuin op 7-10
  • Ontdek lokale voedselverbouwer op 9-10 (excursie naar De Eng)
  • Speeddates met tuinontwerper op 10-10 (locatie Impactmarkt, Costerweg 9)
  • Speeddates met energieadviseur op 10-10 (locatie Impactmarkt, Costerweg 9)

Download hier de Programmakrant van De Week van Duurzaamheid, print ‘m en prik ‘m op je prikbord zodat je in één oogopslag ziet wat er allemaal te doen is in die week.

Voor sommige activiteiten moet je je aanmelden of een ticket kopen; Kijk op sesu2020.nl voor alle activiteiten, het reserveren van kaartjes of de Engelse versie van het programma.