Geslaagde communicatiebijeenkomst klimaatpartners

11 februari 2019

Veel bedrijven en organisaties werken aan een klimaatneutraal Wageningen. Dit laten we graag zien aan de inwoners van Wageningen, andere bedrijven en andere gemeenten. Daarom kwamen op 29 januari klimaatpartners en participanten van Wageningen Werkt Duurzaam bijeen om met elkaar te bespreken hoe we Wageningen Klimaatneutraal zichtbaarder kunnen maken.

Op de bijeenkomst werd besproken hoe ieder bedrijf en organisatie effectief kan bijdragen aan de gezamenlijke uitstraling van de samenwerking aan een klimaatneutraal Wageningen in 2030. Er zaten grotendeels communicatiemensen aan tafel. Ine Botman van gemeente Wageningen benadrukte de urgentie van het gezamenlijk werken aan een klimaatneutrale stad en Frank Zegers van Wageningen Werkt Duurzaam vertelde wat deze stichting doet om bedrijven en instellingen te begeleiden om hun pand te verduurzamen.

 

Ine Botman van gemeente Wageningen over het gezamenlijk werken aan een klimaatneutrale stad

Toolbox

Om de herkenbaarheid te vergroten van de gezamenlijke inspanningen aan een klimaatneutraal Wageningen, krijgen alle klimaatpartners en participanten een toolbox. Het doel van deze toolbox is tevens het ondersteunen van de communicatiemedewerkers in hun werk. De toolbox bevat onder andere de logo’s van Wageningen Klimaatneutraal en Wageningen Werkt Duurzaam en de oproep aan alle partners en participanten om de hashtag #WageningenKlimaatneutraal zoveel mogelijk te gebruiken.