Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

4 november 2021

Klant brengt haar eigen broodzak meeIn Wageningen zijn al veel mensen gewend aan het boodschappen doen met je eigen bakjes en zakjes, kijk maar naar het succes van de Gieterij. Wie toch nog wat extra tips & tricks en Zero Waste boodschappenadresjes wil hebben, is van harte welkom bij Thuis op zaterdag 20 november van 13:00 tot 17:00 uur. Daar geeft Zero Waste Wageningen uitleg over leven zonder afval en delen ze kaartjes uit met hun lievelingsadressen, zodat je die zelf kan gaan ontdekken.

Veel mensen willen hun steentje bijdragen, maar weten niet goed waar te beginnen. “Terwijl er in Wageningen heel veel winkels zijn waar echt niet raar wordt opgekeken als je je eigen zakje of bakje meeneemt,” zegt Laura Graus. Tijdens de Zero Waste Tour in Wageningen deelt ze graag haar tips en ervaring met plasticvrij boodschappen doen in Wageningen.

De Zero Waste Tours in Wageningen zijn op zaterdag 20 november om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur. De tours starten vanaf Thuis (Stationsstraat 32). Hier is ook de route op te halen voor degene die vooral nieuwe adresjes willen leren kennen. De tours vallen in de Europese Week Zonder Afval. Er wordt rekening gehouden met de geldende corona-regels.

Aanmelden kan via zerowastenederland.nl en bit.ly/Zerowastetour.