Maatregelen

Triple glas en nieuwe kozijnen zonder gedoe of onzekerheid? Om alle woningeigenaren in Wageningen stap voor stap op weg te helpen naar een steeds duurzamer en uiteindelijk zelfs energieneutrale woning, hebben Coöperatie Vallei Energie en de gemeente Wageningen de handen ineen geslagen. Met enige regelmatig organiseren wij wijkgerichte collectieve inkoopacties van energiebesparende maatregelen. De eerst volgende wijkactie start in oktober 2017 in Noordwest. Ook als u in een andere wijk woont kunt u hier mogelijk gebruik van maken. Lees meer over de collectieve inkoopactie Noordwest>

Welke maatregel kan ik het beste treffen?

Twijfelt u of een specifieke maatregel zinvol is voor uw woning? Neem dan contact op met het Wageningse energieloket. Teun helpt u telefonisch graag op weg. Dit is gratis. Wilt u graag dat er iemand bij u aan huis komt dan kan dat ook. U betaalt hier wel voor maar vaak kunt u die kosten ruimschoots terugverdienen in een lagere energierekening.

Onderstaand plaatje laten zien welke maatregelen doorgaans het meest rendabel zijn. Op de website van Milieu Centraal vindt u zeer uitgebreide en onafhankelijke informatie over al deze maatregelen.