Terug naar alle lokale aanbieders

Heroes of Taste

Wij van Heroes of Taste (Elke Pohlmann en René de Bruin) zien voedsel in zijn oorspronkelijke betekenis: als middel om te leven. We zijn dus geen standaard delicatessenwinkel met alleen exclusieve levensmiddelen. Het gaat ons ook niet alleen om de afwezigheid van schadelijke stoffen.

Veel meer gaat het om ‘echt’ voedsel in de breedste betekenis van het woord: lekker, puur en eerlijk. Dit motto van de internationale Slow Food beweging is voor ons een drijvende kracht. En het gaat ons om het behoud van diversiteit. Diversiteit van het landschap, van landbouwdieren, maar ook van ambachtelijke verwerking en bereiding. Ook houden we van de authenticiteit van een smaak die past bij een regio en bij de jaargetijden.

Centraal voor ons staan degenen die dit voedsel voortbrengen, de agrarische producenten, de bakkers, slagers, kaasmakers en bierbrouwers. De directe producenten, dat zijn onze Heroes of Taste!

Producten

Ambachtelijke bieren van kleine brouwerijen, sap en wijn uit de streek, ‘Wagenings Trots’ delicatessen en bijzondere streekkazen, worst, vlees en brood. Allemaal door ons op smaak geselecteerd!

 

Heroes of Taste
Verkoop streekproducten en craft bier
heroesoftaste.nl
heroesoftaste@gmail.com
Junusstraat 27
6701 AX Wageningen