Terug naar alle lokale aanbieders

Eetvallei

Sinds 2016 bezorg ik, Vincent Mosch, producten uit de Gelderse Vallei bij u thuis of bij een afhaalpunt met mijn bedrijf Eetvallei. Want het valt niet mee om aan die mooie ambachtelijke producten te komen, gemaakt op hun eigen unieke plekje met ieder hun eigen verhaal. Als je er dagelijks mee wilt koken, is zo’n rondje fietsen langs al die boeren een hele klus.

Daarom ben ik deze digitale streekwinkel begonnen. Je kunt op je gemak, op je eigen tempo rondkijken tussen het assortiment van de vele streekproducenten en een bestelling doen. Bestellen gaat eenvoudig via de digitale boodschappenmand, en betaling doe je via iDeal.

Ik doe dan de boodschappen voor je, zet het klaar op het ophaalpunt (bijvoorbeeld De Hoge Born en Heroes of Taste) of ik kom ze thuisbezorgen in Wageningen, Bennekom en Ede. Ook bij bedrijven en instellingen, zoals de Streekkantines bij de gemeente Wageningen, Solidez en de Woningstichting.

Producten

Eetvallei heeft een compleet assortiment aan zuivel, groenten & fruit, vlees, brood & meel, dranken, broodbeleg en zelfs noten en chocola. Vrijwel allemaal geproduceerd of verwerkt in de Gelderse Vallei!

 

Eetvallei
Webwinkel met bezorgdienst van streekproducten aan consumenten en bedrijven/instellingen
www.eetvallei.nl
info@eetvallei.nl