Terug naar alle lokale aanbieders

Boer&Buur Boodschap

Niet iedereen heeft tijd en zin om elke week de hele wijde omgeving van Wageningen rond te fietsen om lokale producten bij boeren op te halen. Dat snap ik, Esther Schoenmaker, ook wel. Daarom doe ik dat voor je! En ik breng het vervolgens gewoon bij je langs. Sinds 2014 fiets ik als Boer&Buur Boodschap twee keer per week een rondje met mijn fietskar en koeltassen. Zo verbind ik boeren en burgers direct in de buurt.

Lokaal en milieuvriendelijk, want ik maak geen autokilometers. En gemakkelijk: je bestelt via de computer, tablet of smartphone. Je kunt aangeven of je het op maandag of op donderdag bezorgd wilt krijgen. Eenmalige bezorging, of het hele jaar door twee keer per week, alles is mogelijk.

Je eet lokaal en van het seizoen. De producten die lokaal niet geproduceerd worden, haal ik voor je op bij Odin Wageningen en Natuurslagerij Keijzer & Van Santen. Samen vergroten we zo de afzet van lokaal geproduceerde, eerlijke en ambachtelijke producten en het contact tussen boer en buur.

Producten

Boer&Buur Boodschap heeft een compleet assortiment aan zuivel, groenten & fruit, vlees, brood & meel, dranken, broodbeleg en zelfs paddenstoelen en bloemen. Vrijwel allemaal uit de streek!

Boer&Buur Boodschap
Webwinkel met bezorgdienst van lokale producten
www.boerbuurboodschap.nl
info@boerbuurboodschap.nl