Huurwoning

Wist u dat er voor huurders van de Woningstichting ook diverse mogelijkheden zijn voor het (laten) plaatsen van zonnepanelen? Bij groot onderhoud (maar ook daarbuiten) biedt de Woningstichting de mogelijkheid zonnepanelen te plaatsen tegen een beperkte huurverhoging. Hier staat tegenover dat uw maandelijkse elektriciteitsrekening door de zonnepanelen lager wordt. Het moet wel technisch mogelijk en verantwoord zijn om zonnepanelen aan te brengen. Ook kunnen huurders van de Woningstichting zelf zonnepanelen laten plaatsen. Ook hiervoor is vooraf schriftelijke toestemming van de Woningstichting nodig. Klik op de volgende link voor meer informatie:  brochure woningstichting (pdf).

Meer informatie

Huurt u een woning van de Woningstichting en hebt u interesse in energiebesparende maatregelen of zonnepanelen op uw dak? Ga voor meer informatie naar:

De website van de Woningstichting: website woningstichting

Of bel of mail de Woningstichting: info@dewoningstichting.nl – tel: 0800-0317

Geen geschikt dak

Heeft u geen geschikt dak maar u wilt wel graag investeren in zonne-energie? Er bestaan verschillende mogelijkheden om zonne-energie te realiseren op andermans dak. Klik boven in de menubalk op ik heb geen geschikt dak en lees hier meer over!